Септември е и по традиция технологичният гигант Apple ще представи

...
Септември е и по традиция технологичният гигант Apple ще представи
Коментари Харесай

Светът в очакване на новите модели iPhone

Септември е и по традиция софтуерният колос Apple ще показа новите си артикули. Това ще се случи на събитие през днешния ден, 12 септември, към 20 ч. българско време.

Очаква се да бъдат показани три нови смарт телефона:

- Обновена версия на iPhone X с 5,8-инчов екран, по-бърз процесор и усъвършенствани камери. Най-вероятно устройството ще се споделя iPhone Xs.

- По-голяма версия на миналогодишния iPhone X с близо 6,5-инчов екран. Това ще бъде един от най-големите телефони в всеобща продажба и ще бъде с към един инч по-голям от iPhone 8 Plus. Вероятно името на устройството ще бъде iPhone Xs Max.

- Третият телефон - нова по-евтина правилния на iPhone X - може да е шлагерът измежду новите артикули на компанията. Той ще бъде с 6,1-инчов екран с технология LCD вместо OLED. Ръбовете ще са алуминиеви, а не от неръждаема стомана и ще се предлага в няколко цвята. Името вероятно ще бъде iPhone Xr.

На събитието ще бъде показан и обновеният " интелигентен " часовник Apple Watch. Той ще е със доста по-широк екран, само че ще бъде с по-достъпна цена от предшествениците си.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР