Септември 2023 г. ще бъде невероятен за три избрани зодии.

...
Септември 2023 г. ще бъде невероятен за три избрани зодии.
Коментари Харесай

На три зодии парите сами ще изплуват в ръцете им през септември

Септември 2023 година ще бъде необикновен за три определени зодии. Според астролога Марина Пономаренко в този момент планетите са подредили същинско хармонично съзвездие, което основава удобни условия за разцвет във финансовия бранш за три знака на Зодиака.

За Близнаците започва интервал на нараснала сила и интензивност. Този знак ще изпадне в интервал на възторг и увереност за реализиране на финансови цели.

Под въздействието на Слънцето и Меркурий мислите на Близнаци стават ясни, а отзивчивите умения ще ви оказват помощ сполучливо да преговаряте и сключвате преференциални покупко-продажби.

Астрологът предизвестява, че би трябвало да сте подготвени за нови благоприятни условия и да обмислите да инвестирате силата си в обещаващи планове.

Планетата на любовта и парите Венера през септември ще повлияе на зодия Близнаци, което демонстрира приятни финансови изненади, които могат да бъдат свързани с сътрудници или обичан човек.

За Везните септември 2023 дава обещание триумф и дълго чакано самопризнание в работата. Очакват се вероятности за професионално и финансово израстване. Печалбата може да донесе нови хрумвания и планове. Препоръчително е да сте подготвени да откриете нови благоприятни условия.

Планетата на действието и силата Марс ще даде увереност и убеденост. Времето е уместно за пускане на амбициозни планове и реализиране на триумфи.

Способността на Везните да балансират работата и персоналния живот ще ви помогне сполучливо да се справите с всяко предизвикателство.

Септември ще предостави на Стрелците възможност да осъществен финансовите си фантазии. Планетите оферират огромен късмет за растеж на приходите и финансово усъвършенстване.

По това време се предлага да обмислите нови източници на приходи, да помислите за вложения и финансово ръководство.

Плутон, планетата на трансформацията и обновяването, ще помогне да се отървете от финансови проблеми. Може да се наложи Стрелецът да рискува, само че тези стъпки ще бъдат оправдани. Препоръчително е да не се страхувате от смяна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР