Сензацията в Australian Open 2020 е факт! Американската тенисистка София

...
Сензацията в Australian Open 2020 е факт! Американската тенисистка София
Коментари Харесай

София Кенин разплака Австралия, след като отстрани на полуфиналите номер 1 в света Ашли Барти!

Сензацията в Australian Open 2020 е реалност! Американската тенисистка София Кенин е първата финалистка на шампионата, откакто съумя да изхвърли международната номер1 и вяра на Австралия Ашли Барти със 7-6 (6), 7-5. На финала тя ще се изправи против спечелилия от двойката Симона Халеп и Гарбине Мугуруса.

Първият сет бе без пробиви и се стигна до тайбрек. Там 21-годишната американка съумя да избави 2 сетбола, а по-късно след неточности на Барти, сетът отиде в интерес на Кенин.
 Снимка 464112
Източник:

Втората част стартира с ранен пробив за международната номер 1, след което сервираше за успеха в частта при 5:4. София Кенин още веднъж съумя да отрази два сетбола и обърна развоя до 6:5. Барти продължи да бърка и по този начин Кенин стигна до два мачбола. Тя пропусна първия, само че по-късно не сбърка и по този начин попари очакванията на Австралия.

" Тя (б.р. Барти) е необикновен състезател. Знаех, че няма да получи нищо безплатно и би трябвало сама да печеля този мач. Просто нямам думи. Винаги съм мечтала за това. Благодаря на всички, които имат принос за моя триумф и най-много на татко ми. Няма даже да виждам другия полуфинал. Сигурна съм, че Симона Халеп и Гарбине Мугуруса ще създадат страховит мач ", разяснява разчувстваната и очевидно обезпокоена Кенин.
 Възраждането на Габрине Мугуруса продължава с цялостна мощ
Възраждането на Габрине Мугуруса продължава с цялостна мощ

Класира се за полуфиналите на Australian Open
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР