Сензационни резултати в Испания за Купата на Краля. Двата големи

...
Сензационни резултати в Испания за Купата на Краля. Двата големи
Коментари Харесай

Без Реал Мадрид и Барселона на полуфиналите за Купата на краля

Сензационни резултати в Испания за Купата на Краля. Двата огромни любимеца за спечелването на трофея отпаднаха още на четвъртфиналите. В голова фиеста Реал Мадрид беше отхвърлен след 3:4 от Реал Сосиедат, а Барселона се елементарни с упоритостите си за Купата, откакто позволи загуба с 0:1 от Атлетик Билбао.

На " Сантяго Бернабеу " Мартен Йодегор откри резултата в 22 минута, а до края на първата част Реал като че ли не съумя да се съвземе от получения гол. През втората, ситуацията за белите стана безнадеждно, откакто в 54-тата и 56-та минути на два пъти се разписа и шведът Александер Исак.

Мадридчани реагираха мигновенно и в 59 минута Марсело с мощен шут понижи за 1:3. Десет минути по-късно обаче гостите още веднъж взеха задатък от три гола, когато и Мерино се разписа за 4:1. Усещайки усета на провалянето Реал се подвигна на взлом, само че силите на отбора на Зидан стигнаха до това да създадат загубата по-почетна с попадения на Родриго и Начо за крайното 3:4.

Няколко часа след отпадането на Реал и Барселона се елементарни с очакванията за трофея, след загуба с 0:1 от Атлетик Билбао. Мачът стартира с две отлични благоприятни условия за Барса, само че младокът Ансу Фати пропусна да открие.

В 10 минута Иняки Уилямс прати кълбото във вратата на Тер Щеген, само че попадението за Атлетик беше анулирано поради засада. До края на мача Меси и компания направляваха събитията на терена, само че по този начин и не съумяха да вкарат.

В заключителните минути на мача, когато всички чакаха продълженията пристигна звездния момент на огромният воин за " баските " Иняки Уилямс, който с тънко допиране означи единственото попадение~в третата минута на добавеното време на срещата и по този начин класира отборът си на 1/2-финалите, където място към този момент си осигуриха още Гранада, Мирандес и Реал Сосиедад.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР