Сензационната новина, че Кубрат Пулев е станал баща за втори

...
Сензационната новина, че Кубрат Пулев е станал баща за втори
Коментари Харесай

Истината за тайните деца на Кубрат Пулев (Снимки)

Сензационната вест, че Кубрат Пулев е станал татко за повторно преди броени дни, разбуни духовете и предизвика огромната му обич Андреа да направи шокиращи разкрития за персоналния живот на боксьора. Певицата проговори за самоличността на майката на децата му, която спортистът настойчиво крие, като уточни името на собственичката на адвокатска фирма за недвижими парцели в столицата Розали Петрова.

Розали Петрова 

Най-добрият български боксьор се е сдобил със наследник на Петльовден тази година и му е дал гръмкото име Спартак. Бебето е проплакало в столичната болница „ Шейново “ на 2 февруари 2023 година Припомняме, че през декември предходната година Кубрат показа в ефира на предаването на Николаос Цитиридис по Би Ти Ви, че е станал баща за пръв път на щерка. Нейното име е Христина. Тогава обаче той не пожела да разкрие повече за майката на момиченцето, като само показа, че не е обществена персона. Истината е, че първородната щерка на Пулев не се е родила през декември 2022 година, когато Кобрата оповести събитието, а при започване на предходната година. Скоро момиченцето ще чества първи рожден ден, а името, което ѝ е дал, е в памет на неговата починала майка Христина, която си отива от този свят прекомерно млада. По завет на татко си Венко пък е спазил традицията момчетата във семейството Пулеви да носят имена на ханове и велики воини, по тази причина новородения си наследник кръстил Спартак.

Голямата тайнственост обаче е коя е дамата, родила две деца на Кобрата. Пулев имаше 12-годишна любовна връзка с фолкпевицата Андреа, по време на която двамата крояха проекти за женитба и наследници, само че по този начин и не стигнаха до там. През 2020 година ВИП двойката се раздели трагично след величествен скандал.

Ден откакто новината за раждането на сина на Кобрата излезе на бял свят, Андреа реши да разбуни мистерията към тайните деца на Кубрат. В своя профил в обществената мрежа инстаграм тя разгласява фотография на брокерката на недвижими парцели Розали Петрова, като я уточни като майка на двете деца на Пулев. Последва и публикуването на запис на телефонен диалог, в който певицата разисква с бизнес дама на име Ирена Драгиева, някогашна съдружничка на Розали, пикантни детайлности от предишното на брокерката.

От техния диалог излиза наяве, че Розали Петрова преди е имала връзка с женен мъж, брачен партньор на Ирена Драгиева, с който даже е живяла на фамилни начала, преди той да загине в злополука. С Пулев се срещнала около имотни покупко-продажби през 2020 година Отношенията им обаче се развили в друга посока и Андреа научила за тях. „ Тя ме заплашваше от подправени профили. Аз нямам проблем да се забележим. Защо се крие? “, споделя в телефонния диалог певицата.

Още по-скандално беше разкритието ѝ, че дни преди да стане татко за повторно на наследник от Розали, Кубрат Пулев в действителност е чествал рождения ден на фолкзвездата дружно с нея. Тя разгласява фотография от тържеството, състояло се на 23 януари 2023 година в елитния столичен ресторант „ Панорама “, на която боксьорът е седнал до нея, а тя театралничи с тортата си. „ За да не пишете отново, че съм луда “, изясни Андреа за фотографията.

От своя страна 32-годишната Розали Петрова, която заобикаля публичността и не обявява живота си в обществените мрежи, също не пропусна да се похвали с раждането на второто им дете с Кубрат. За профилна фотография на персоналния си телефонен номер във вайбър тя сложи фотос, показващ подаръците, които е получила от боксьора. На фрагмента се вижда голям букет с червени рози, безценен часовник „ Ролекс “, както и бебешка ръчичка, евентуално на дъщеричката им Христина. По-късно Петрова отстрани фотографията.

В последната една година певицата Андреа е минала през тежки моменти и в здравословен проект. Неотдавна тя разкри, че е претърпяла интервенция поради онкологична диагноза. „ Това е белег от рак, който се наложи да оперирам предходната година с помощта на най-хубавия хирург в Турция. И тази вест усърдно криех от почитателите си дълго време, даже и от околните си, включително фамилията ми и Кубрат. Така че ви поисквам в никакъв случай да не ви се случва “, написа преди няколко месеца звездата, откакто бе получила отрицателни мнения за външния си тип.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР