Сензационна новина съобщава Lupa.bg! Линда Маккензи – Петкова е изпратила

...
Сензационна новина съобщава Lupa.bg! Линда Маккензи – Петкова е изпратила
Коментари Харесай

Кирил Петков нагази лука: Линда му изпратила нотариална покана за развод?!

Сензационна вест оповестява Lupa.bg! Линда Маккензи – Петкова е изпратила нотариална покана за бракоразвод с премиера Кирил Петков! Това твърди източник от близкия другарски кръг на министър-председателя. Според непотвърдена информация причина за претенции бракоразвод станали обществено изнесените обстоятелства за забежките на брачна половинка ѝ като видеото, на което сякаш опипва Лена Бориславова.

Смята се, обаче, че освен говорителката на държавното управление е станала обект на ухажване – имало и няколко засукани депутатки от „ Продължаваме промяната “, за които занапред в общественото пространство щели да излизат пикантни информации.

Линда Петкова към този момент търси покупател на бизнеса с безглутенови торти, който развива с Amelie Sweet Shop на ул. „ Сан Стефано “ 15. Блондинката считала да зареже всичко в България и да се прибере в Канада дружно с трите си дъщери Ванеса, Ема и Ана, безапелационен е източникът.

Тази нощ в София е станало и друго събитие, обвързвано с премиера – сладкарски магазин, благосъстоятелност на фамилна другарка на бащата на Кирил Петков – Петко, е бил разрушен.

Според осведомени това било акт на възмездие поради последните кавги – политически и любовни, в чиито център бе министър-председателят.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР