Сензационен обрат в очакванията кой ще спечели Златната топка се

...
Сензационен обрат в очакванията кой ще спечели Златната топка се
Коментари Харесай

Изненадващ обрат: Родри печели Златната топка, Реал Мадрид бойкотира церемонията

Сензационен поврат в упованията кой ще завоюва Златната топка се получи броени часове преди началото на церемонията в Париж.

След като от седмица се смята, че нападателят на Реал Мадрид Винисиус е сигурен победител, а по-рано през днешния ден даже бяха публикувани точните резултати, с които бразилецът изпреварва халфа на Манчестър Сити Родри, то в този момент стана ясно, че точно европейският първенец с Испания ще грабне най-ценното самостоятелно отличие във футбола.

Новината бе публикувана от испанското издание Ел Чирингито, а след това и от Марка. Твърди се, че от Реал Мадрид са гневни от това развиване на нещата и в последния миг са отменили чартърния полет от Мадрид за Париж. Така Винисиус няма да участва на церемонията в парижкия Театър дю Шатле, като отсъстващи ще бъдат и други номинирани представители на Кралския клуб - Джуд Белингам, Дани Карвахал, Федерико Валверде, Антонио Рюдигер и треньорът Карло Анчелоти. Там няма да бъде и президентът на Реал Флорентино Перес.

В същото време към този момент се появиха фрагменти по какъв начин Родри е във френската столица и идва за церемонията. Халфът е с тежка травма на коляното и се придвижва с патерици.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР