Сензациите, които продължава да предизвиква с публичните си изяви джендърът

...
Сензациите, които продължава да предизвиква с публичните си изяви джендърът
Коментари Харесай

Кой посини Емили Тротинетката?

Сензациите, които продължава да провокира с обществените си изяви джендърът Емили Йорданова, по-известна като Емили Тротинетката, доби тъмен поврат. От последните изяви на ексцентричната дама излиза наяве, че тя е потърпевша, само че май не от тротинетката, с която фучи като луда из автомагистралите.

На фотография в обществените мрежи Емили е с насинени очи, макар че е усмихната до уши, което незабавно тормози хилядите й почитатели.

Каква е повода за този тип на Емили, към момента не излиза наяве, тъй като тя гледа да подчертава най-много на това, което прави из родните пътища, без значение дали е на тротинетка или не.

В предишното на русокоската обаче има задоволително смущаващи моменти, които не навеждат на доста положителни разновидности за настоящия й тип. Тя е ставала жертва на обезчестяване, а по-късно и на побой.

Особено цветисто Емили разказа преди към месец похищението над достойнството си. Според описа на Йорданова, тя е била поругана от " дебела лесбийка с пенис колан ", освен това с голям размер. Дано този път да става въпрос за някоя по-безобидна преживелица.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР