Сенюа влиза във виртуална реалност.Ninja Theory може и вече да

...
Сенюа влиза във виртуална реалност.Ninja Theory може и вече да
Коментари Харесай

Hellblade ще има версия и за виртуална реалност

Сенюа влиза във виртуална действителност.
Ninja Theory може и към този момент да е част от Microsoft, само че не изоставя предходната си работа. Разбира се, че става дума за Hellblade. След като се появи за конзоли и PC, в този момент шлагерът на студиото ще направи своята премиера и за виртуална среда. Това ще се случи в края на този месец – на 31-ви, като VR версията покрива напълно играта, а дружно с това, студиото загатва за включването и на пробни режими.

По този метод, в случай че притежавате Steam копие на играта и VR шлем – HTC Vive или Oculus Rift – ще получите гратис версията на Hellblade за виртуална действителност (препоръчително е съществуването на Nvidia GeForce GTX 1080 за естественото представяне). Предложението се отнася и за бъдещи поръчки в Steam. Официалният анонс не загатва нищо за PSVR и GOG версията.

Hellblade: Senua’s Sacrifice излезе напролет на предходната година, печелейки голям брой награди, както и съществени облаги за Ninja Theory (DmC: Devil May Cry, Enslaved). Успехът на студиото не остана неусетен от огромните играчи в софтуерния свят и по време на Е3 стана ясно, че студиото минава под шапката на Microsoft. Що се отнася до VR версията, то тя звучи още по-интересно, вземайки поради новаторския метод на Ninja Theory в саунд дизайна на играта, който ще може да бъде „почувстван“ напълно реалистично.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР