Сенюа продължава да се отплаща на британското студио.По време на

...
Сенюа продължава да се отплаща на британското студио.По време на
Коментари Харесай

Ninja Theory и Hellblade се превърнаха в звездите на наградите Develop

Сенюа продължава да се отплаща на английското студио.
По време на провелите се неотдавна награди Develop, Ninja Theory (DmC:Devil May Cry, Heavenly Sword) си потегли с цели три оценки.

Както знаете доскоро по-малко от година, студиото издаде Hellblade: Senua’s Sacrifice, игра, за която сме ви разказвали задоволително доста. Макар и с бюджет, който е непостижим с огромните студиа, Ninja Theory основават артикул, който освен завоюва сърцата на геймъри и медии, само че и действителни пари. Всичко това притегли вниманието не на какъв да е, а на американския софтуерен колос Microsoft, които оповестиха придобиването им. Предстои да забележим дали това е за положително.

Develop, както може и да се допусна от името им, са профилирани награди на промишлеността. Hellblade и Ninja Studio завоюваха в категориите за най-хубав наративен дизайн, най-хубав тон и най-хубаво без значение студио.

Сред другите отличени са ветеранът в гейм промишлеността и някогашен дълготраен началник в Ubisoft и сегашен чиновник на ЕА Джейд Реймънд, Creative Assembly – най-хубаво от огромните студиа, Runner Duck Games – най-хубаво ново студио. Supermassive Games завоюваха премията за геймплей иновация, поради Hidden Agenda, игра за Sony PlayLink. Наградата за най-хубав енджин отиде при Epic за Unreal Engine, до момента в който Amazon AWS завоюваха отличие за най-хубав софтуерен снабдител, а Mario + Rabbids: Kingdom Battle беше отличена за най-хубава анимация и най-хубав образен дизайн.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР