SentinelOne е директен отговор на рансъмуер и 0-day атаки, казва

...
SentinelOne е директен отговор на рансъмуер и 0-day атаки, казва
Коментари Харесай

Киберсигурност с AI функции предлагат на пазара у нас


SentinelOne е пряк отговор на рансъмуер и 0-day офанзиви, споделя Александър Стаменов
(снимка: CLICO България)

Решение за киберсигурност, включващо функционалности с изкуствен интелект (AI) за попречване, разкриване и реакция на офанзиви, ориентирани към крайни и IoT устройства, контейнери и облаци, е налично на българския пазар.

Единната и самостоятелна EDR (Endpoint Detection and Response) платформа SentinelOne ще се популяризира от дистрибутора CLICO България. Услугата се нарежда като вид за организации, които желаят да заменят морално остарелите и неефективни антивирусни артикули със модерни решения, способни да откриват непознати закани и с по-нов метод към отбраната на крайните устройства.

SentinelOne дава цялостна бистрота на всичко, което се случва в мрежата на всеки стадий от виталния цикъл на опасността. Дистрибуторът нарежда SentinelOne като „ пряк отговор на рансъмуер и 0-day офанзиви ”, с които не могат да се оправят обичайните решения за отбрана на крайните устройства.
още по тематиката
Услугата е гъвкава и може да бъде елементарно мащабирана, тъй че да отговори както на потребностите на дребни, по този начин и на огромни компании, показа Александър Стаменов, районен управител в CLICO България.

Специализираният дистрибутор е част от полската компания CLICO, с пазарни позиции в Полша и Източна Европа. На българския пазар компанията е дейна от 1996 г.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР