сента е все по-близо до нас! Времето постепенно се променя,

...
сента е все по-близо до нас! Времето постепенно се променя,
Коментари Харесай

Лято 2020: Къде разпускаха някои от родните звезди

сента е все по-близо до нас! Времето последователно се трансформира, златните и кадифени цветове на новия сезон стартират да се появяват. Ние взехме решение да си напомним къде в чужбина българските звезди почиваха през лято 2020.

Оказва се, че много от тях са предпочели да разпускат и да се заредят с нова сила в прилежаща Гърция - близка и известна дестинация измежду българите.

Алисия отиде за следващ път на море в прилежаща Гърция през август - нито QR-кодове, нито заявления, още по-малко пък PCR тест я стопираха. След като напълно при започване на сезона посети Санторини, по-късно бе ред на Миконос.

Там Алисия и компанията, с която почива, са били наели катамаран и фотосите от там ни демонстрират неподозирани умения - гъвкавост и баланс за стойка на ръце.

Иначе Алисия за следващ път показва съвършена визия и страхотни форми от плажа.

A post shared by (@alisiaofficial_) on Jul 30, 2020 at 6:51am PDT

Марина Войкова също бе измежду звездите, избрали прилежаща Гърция. Тя показва съвършена форма в няколко разнообразни бански костюма, които са в синята гама.

За своята отмора Войкова е избрала Ситония в Гърция. Един от фрагментите, на който Войкова театралничи в гальовен бански, е провокирал голяма вълна от реакции измежду почитателите на хубавицата, както и мнения от сорта на "Мъжът ти е щастливец ".

A post shared by (@marinavoykova) on Aug 2, 2020 at 3:16am PDT

Примата на фолк музиката също постоянно върви в Гърция. Глория няколко пъти посети страната, като всякога споделя красиви фрагменти.

След ваканцията в Слънчев бряг и Свети Влас, откъдето фолк звездата показа красиви фрагменти в Инстаграм, последваха още завладяващи снимки с мирис на синя необятна простор и женско обаяние.

Певицата посети през август Кавала в Гърция, което е едно от най-любимите ѝ места. Тя обича да прекарва времето си там и да се зарежда с ентусиазъм от приказните средиземноморски гледки.

A post shared by (@gloria_bulgaria) on Aug 12, 2020 at 9:35am PDT

Семейството на миската Антония Петрова-Батинкова бяха някъде из Средиземно море.

"Стартирахме от Волос, през всички забавни точки в континенталната част на юг, до островите: Скопелос, Скиатос, Алонисос, Скирос и още доста необитаеми острови, до които може да се стигне единствено с яхта ", написа тя под десетки фотоси от морското премеждие.

От фрагментите се вижда, че Петрова, брачният партньор ѝ и синът им Благовест са се наслаждавали на топло време, красиви пейзажи и синьозелени води. Миската сменя тоалет след тоалет, като и не пропуща грима за фотосите.

A post shared by (@antonia_petrova_batinkova) on Aug 9, 2020 at 12:47am PDT
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР