Сент Етиен постигна ценна победа с 3:2 над Тулуза в

...
Сент Етиен постигна ценна победа с 3:2 над Тулуза в
Коментари Харесай

Сент Етиен влеза в тройката след голово шоу с Тулуза

Сент Етиен реализира скъпа победа с 3:2 над Тулуза в конфликта сред двата отбора от междинния 7-и кръг в Лига 1 на Франция. Така " зелено-белите " най-малко краткотрайно излязоха на 3-ата позиция в класирането, изпреварвайки днешния си противник.

Гостите поведоха в резултата в 23-ата минута, когато Кристофър Жюлиен не съумя да почисти една привидно лесна топка, която се озова в Лоис Дони, който от близко не сгреши за 0:1.

Тулуза обаче изравни в 63-ата минута с хубав гол на Макс Градел, който от сложна позиция съумя да означи в далечния ъгъл на вратата за 1:1.

Радостта на домакините обаче бе къса и в 63-ата минута Оле Кристиан Селнес лиши пред наказателното поле, подаде на Реми Кабела, който не сгреши за 1:2.

В 75-ата минута гостите даже усилиха преднината си. Селанес подаде в пеналта, където Янис Салибур се възползва от недоразумение сред вратаря и негов съотборник, с цел да отнеме и от близко да вкара за 1:3.

В 78-ата минута Джими Дурмаз върна интригата с доста хубав гол с удар от отдалеченост, само че силите на Тулуза не стигнаха за нов гол, с който да стигнат най-малко до равенството.

Така Сент Етиен събра актив от 13 точки и се изкачи до 3-ата позиция в таблицата. Тулуза пък към този момент е на 5-ото място с 11 точки.
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ
Лига 1 7 кръг, вторник 25 септември  Тулуза 2:3краен резулат  Сент Етиен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР