СЕНТ-ДЕНИ, Франция (AP) — Времето за дрямка се превърна в

...
СЕНТ-ДЕНИ, Франция (AP) — Времето за дрямка се превърна в
Коментари Харесай

Преследването на олимпийското злато в тласкането на гюле се превръща в семейна мисия за Джо и Ашли Ковач

СЕНТ-ДЕНИ, Франция (AP) — Времето за сънливост се трансформира в първокласно време за подтикване на гюле в семейството на Ковач.

Джо и Ашли Ковач построиха пръстен в профил на къщата си в Дъблин, Охайо, и се възползват изцяло от графика за сън на дребните си близнаци. Джо, повторен олимпийски сребърен медалист, и Ашли, неговата съпруга/треньор, отиват на работа с бебефон до себе си, знаейки, че всеки миг тренировката може да бъде прекратена от зов за мама или баща.

Всички тези дупки в тревата са белези, показващи, че Джо Ковач остава на верния път към Игрите в Париж. Той е все по-близо до удара в мулча в края на моравата, която инцидентно е сложена покрай международен връх.

„ Тренировката е най-хубавата, която в миналото е била (с) доста количество и ние сме в действителност разчувствани да забележим цялата му упорита работа осъществена на най-голямата сцена, ” сподели Ашли, която също е треньор на Съединени американски щати по хвърляния за дами в Париж. „ Той чака с неспокойствие да се възползва от вели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР