SENSHI 19 вдигна летвата високо с напрегнатите си битки и

...
SENSHI 19 вдигна летвата високо с напрегнатите си битки и
Коментари Харесай

Епични сблъсъци и вълнуващ екшън в SENSHI 19

SENSHI 19 подвигна летвата високо с напрегнатите си борби и висок екшън, демонстрирайки невероятните умения на водещи бойци от целия свят. На 25 ноември 2023 година арената в Двореца на културата и спорта във Варна стана очевидец на 13 доста оспорвани борби, които превзеха публиката с демонстрацията на мощ, прецизни техники и бойно майсторство в кикбокс, муай тай и ММА. Бойците, пристигнали от 16 разнообразни страни у нас, демонстрираха хладнокръвен военен дух, печелейки почитание и оставяйки мощна диря в сърцата на феновете.
 Снимка 643940
Източник:

Прецизните удари, стратегическите тактики и съвършеният баланс сред нахлуване и отбрана, демонстрирани от участниците, сътвориха атмосфера, изпълнена напрегнато и неспокойствие. SENSHI 19 беше същински празник на бойните изкуства, в който участваха спортисти, които доближиха лимита на своите благоприятни условия, с цел да показват майсторски осъществявания по разпоредбите на KWU SENSHI, KWU FULL CONTACT и KWU OPEN.

Резултати от бойната галавечер SENSHI 19:

Двубой #1 - РЕВАНШ

Кат. 70 кг, устав: KWU FULL CONTACT

Иван Накари, Италия vs. Aйсам Чадид, Мароко

Двамата бойци от Италия и Мароко дадоха всичко от себе си на кръга и демонстрираха необикновен дух. След спомагателен рунд в този в действителност оспорван дуел победител стана италианецът Иван Накари.

Двубой #2 - РЕВАНШ

Кат. 75 кг, устав: KWU FULL CONTACT

Атанас Божилов, България vs. Мадике Камара, Франция

Носителят на Европейската купа на SENSHI в категория до 75 кг. Атанас Божилов реализира своята зашеметяваща седемнадесета победа във веригата до момента. И вторият им конфликт отново беше извоюван от Божилов с единомислещо решение на съдиите.

Двубой #3 - РЕВАНШ

Кат. 70 кг, устав: KWU FULL CONTACT

Драгомир Петров, България vs. Леван Гурули, Грузия

Носителят на европейската купа на SENSHI в категория до 70 кг. Драгомир Петров още веднъж зарадва българската аудитория с безапелационна победа над грузинеца Гурули в техния мач за реванш. Това е 11-та по ред победа на кръга на SENSHI за Петров.
 Снимка 643938
Източник:

Двубой #4

Кат. 85 кг, устав: KWU FULL CONTACT

Франджис Гома, Франция vs. Никола Стосич, Сърбия

Никола Стосич направи необикновен дебют на SENSHI и сграбчи заслужена победа с единомислещо съдийско решение над опитния французин. Той завоюва овациите на публиката с решителните си удари и атрактивно показване.

Двубой #5

Кат. 80 кг, устав: KWU FULL CONTACT

Омар Морено, Съединени американски щати vs. Илиас Чакир, Мaроко

Илиас Чакир победи с нокаут американеца Омар Морено в един в действителност доста зрелищен дуел. Оспорваната среща не съумя да излъчи безапелационен победител в постоянните три рунда и първенецът извоюва оценката си с спомагателен рунд, в който публиката във Варна видя три нокдауна.

Двубой #6

Кат. 95+ кг, устав: KWU FULL CONTACT

Асдрен Гаши, Белгия vs. Синан Кагала, Турция

Белгиецът Асдрен Гаши, който за първи път излезе на кръга на SENSHI, сподели тотална доминация на кръга над Синан Кагала. Неговата мощ, превъзходство и прецизни удари от самото начало му завоюваха безапелационно мача и пояса.

Двубой #7

Кат. 95+ кг, устав: KWU FULL CONTACT

Оли Ив Ролан, Кот д`Ивоар vs. Себастиан Лутанюк, Румъния

Румънецът Себастиан Лутанюк изненада противника си и след необикновен поврат завоюва мача с разграничено съдийско решение при високо движение на замяна на удари. Лутанюк за повторно взе участие на галавечерта и справедливо обра овациите на публиката.

Двубой #8

Кат. 95 кг, устав: KWU FULL CONTACT

Милош Цветичанин, Сърбия vs. Абделила Азузи, Мароко

Сръбският войник Милош Цветичанин зарадва публиката в Двореца на културата и спорта със незабравим поврат в мача, като сервира на публиката колосален нокаут и надви над противника си Азузи от Мароко.

Двубой #9

Кат. 95 кг, устав: KWU SENSHI

Симон Мендес, Испания vs. Фекаки Отмани, Мароко

В дебютния си мач на бойната галавечер Фекаки Отмани от Мароко завоюва деветия дуел с безапелационна победа против испанеца Мендес и с единомислещо съдийско решение.
 Снимка 643937
Източник:

Мароканецът завоюва и уважението на публиката с бойните си умения.

Двубой #10

Кат. 95+ кг, устав: KWU FULL CONTACT

Якоб Стюбен, Германия vs. Муамер Кан Шахин, Турция

Фантастичният мач сред Якоб Стюбен и Муамер Кан Шахин наелектризира публиката и докара до сложна победа на германеца Стюбен след спомагателен рунд и единомислещо съдийско решение. Европейският първенец в жанр K-1 Якоб Стюбен към този момент има пет участия на кръга на SENSHI.

Двубой #11

Кат. 95 кг, устав: KWU FULL CONTACT

Лукас Ахтерберг, Германия vs. Джими Ливиниус, Нидерландия

Битката сред Ахтерберг и нидерландеца Ливиниус беше един в действителност героичен конфликт. В последна сметка обаче спечелилият може да бъде единствено един и това стана Джими Ливиниус, който завоюва успеха с нокаут в един мощен и зрелищен край.

Двубой #12

Кат. 95 кг, устав: KWU FULL CONTACT

Ненад Косич, Германия vs. Янис Стофоридис, Гърция

Със незабравим дебют, изпълнен със мощни и точни удари, опитният гръцки войник Янис Стофоридис завоюва мача над своя съперник Ненад Косич от Сърбия с механически

нокаут във втория рунд.

Двубой #13

Кат. 95 кг, устав: KWU OPEN

Валери Атанасов vs. Артурас Кудрешовас, Литва

Последният мач за вечерта беше извънредно трогателен за варненска аудитория, която бурно поддържаше своя съгражданин Валери Атанасов. Бойците сътвориха същинско шоу на кръга с непредвидени обрати, само че Атанасов сподели по-висок военен дух от Кудрешовас и завоюва мача с единомислещо съдийско решение.

Призът за " Най-добра техника " на бойната галавечер SENSHI 19 получи французинът Франджис Гома, който загуби своя мач, само че впечатли публиката в залата и пред екраните с професионалните си умения.

Наградата за " Нокаут на вечерта " на SENSHI 19 отиде при Милош Цветичанин от Сърбия за неговия зрелищен нокаут против мароканеца Азузи.
 Снимка 643936
Източник:

Отличието на уредниците за " Боен дух " бе присъдено на Айсам Чадид, който до последно се стремеше към победа и не отстъпваше по класа и умения на своя противник.

На SENSHI 19 беше връчена и специфичната годишна премия " Шлемът на Спартак ", която се присъжда на боеца от SENSHI с най-високи достижения и изцяло чудесно показване на галавечерите през 2023. Наградата отиде в ръцете на обичания от публиката български войник Драгомир Петров.

SENSHI е интернационално събитие в региона на бойните изкуства, което събира на едно място извънредно мощни, надарени и атрактивни бойци от целия свят, с цел да покажат уменията си и да се състезават в едно вълнуващо представление.

Очаквайте още повече екшън в идната галавечер през 2024 година!

19-ото издание на SENSHI се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специфичната поддръжка на ЗАД " Армеец ", MAX Sport, " България Еър ", М Кар Груп - BMW дилър и " Св. Св. Константин и Елена Холдинг ".

Медийни сътрудници на SENSHI 19 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, сръбската телевизия Arena Sport, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, осведомителният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР