Сенегалският халф Хали Тиам може да подсили състава на Левски,

...
Сенегалският халф Хали Тиам може да подсили състава на Левски,
Коментари Харесай

Ненужен в закъсал руски тим може да дойде в Левски

Сенегалският халф Хали Тиам може да укрепи състава на Левски, оповестява съветската преса. Футболистът се подвизаваше чартърен в локалния Динамо Москва, само че договорът му беше преустановен през вчерашния ден.

Полузащитникът е благосъстоятелност на унгарския МТК и сега търси нов кей в кариерата си, като съгласно съветските медии, той може да е в София. Дали това ще е по този начин, следва да разберем, само че от "сините " оповестиха, че последната им нова облага е Афонсо Фигейредо, който пристигна в края на януари от Рен чартърен.

Иначе Хали Тиам е на 24 години и се подвизава като отбранителен халф. Той е сменил много тимове в кариерата си, като с изключение на в Унгария и Русия, е играл още в Турция и Съединени американски щати. От 2016 година насам МТК не разчита на него и непрекъснато го отдава чартърен.

Левски има много футболисти на неговата позиция, като с неговите функционалности могат да се натоварят Нелуц Рошу, Антони Белмонт, Жорди Гомес, Филипе Нашименто, Роман Прохазка и Васил Панайотов. За Динамо Москва Хали Тиам е изиграл 6 мача този сезон и е бил освободен, тъй като не се вписва в състава.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР