Сенегалският футболист на Садио Мане заяви, че е щастлив в

...
Сенегалският футболист на Садио Мане заяви, че е щастлив в
Коментари Харесай

Садио Мане: Очевидно е, че съм много щастлив в Ливърпул

Сенегалският футболист на Садио Мане съобщи, че е благополучен в тима и се любува на всеки миг от времето си в клуба. 30-годишният играч е свързван с трансфер в и в последните седмици, само че увери, че се усеща чудесно при мърсисайдци. Договорът на нападателя с е до края на идващия сезон.

Садио Мане осъществя едно от попаденията за отбора при успеха с 2:1 като посетител на Астън Вила в мач от 33-ия кръг на Висшата лига. След триумфа Ливърпул събра 86 точки колкото има и водачът Манчестър Сити, който обаче е с мач по-малко. Попитан дали в миналото е бил по-щастлив в тима, Садио Мане отговори: „ Да, несъмнено, когато печелим титли, мисля, че бях по-щастлив. “
 Ливърпул
„ Но пробвам да се любувам на всеки един миг, да въвеждам голове или да асистирам на съотборниците си. Всичко е в името на тима. Момчетата също ми оказват помощ, тъй че явно съм доста благополучен “, сподели Мане пред “Скай Спортс ”.

Воденият от мениджъра Юрген Клоп отбор се готви за още два финала – този в Шампионската лига против Реал Мадрид и в шампионата за Купата на Футболната асоциация против Челси.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР