Сенегалецът Садио Мане призна, че няма никакво съмнение в Алисон

...
Сенегалецът Садио Мане призна, че няма никакво съмнение в Алисон
Коментари Харесай

Мане: Ако не беше Алисон, може би нищо нямаше да спечелим

Сенегалецът Садио Мане призна, че няма никакво подозрение в Алисон Бекер, откакто вратарят позволи няколко грешки, поради които бе подложен на критика от редица хора. Мане към момента смята, че бразилецът е „ най-хубавият вратар в света”. Алисон позволи неточности в дербито с Манчестър Сити, както и в мача против Лестър Сити, в които мърсисайдци позволиха провали.

„ Ако би трябвало да бъда почтен, от време на време се сюрпризирам хората по какъв начин приказват за грешките на Алисон. Все отново това е част от спорта”, приказва Мане пред ESPN Brasil.

„ Когато най-хубавият вратар в света направи една или две неточности, мисля, че е необичайно. Но това не се отнася за него, а за целия тим. Да споделяме ли какъв брой пъти Алисон ни е спасявал? Без него може би в никакъв случай нямаше да спечелим Шампионската лига или който и да било различен трофей. За мен той е най-хубавият на позицията си в света с превъзходен темперамент. В съблекалнята постоянно оказва помощ, тъй като има страхотни човешки качества. Ще преминем през това дружно. Не е нужно да приказваме непрекъснато, с цел да се оправим, тъй като сме наясно със ситуацията”, сподели още Садио Мане.

Припомняме, че в резултат на кадровите проблеми в тима, управителен от Юрген Клоп, на Алисон Бекер му се наложи да играе с 18 разнообразни централни двойки бранители през себе си до момента през акцията.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР