Сенегал се класира за 1/8-финалите в турнира за Купата на

...
Сенегал се класира за 1/8-финалите в турнира за Купата на
Коментари Харесай

Сенегал полетя към 1/8-финалите за КАН след здрав бой над Камерун

Сенегал се класира за 1/8-финалите в шампионата за Купата на африканските народи, откакто победи Камерун с 3:1 в дербито на Група " C ". " Лъвовете от Теранга " стигнаха до триумфа с попадения на Исмаила Сар, Хабиб Диало и Садио Мане, а прецизен за " неукротимите лъвове " бе Жан-Шарл Кастелето

На " Стад Шарл Конан Бани " Сенегал нанесе първия удар в мача, отбелязвайки гол в 16-ата минута. След ъглов удар, топката бе изчистена от състезател на Камерун, само че тя стигна до Исмаила Сар, който я овладя и я прати неспасяемо в мрежата на Андре Онана.
 Ирак - Япония 2:1 в шампионата за Купата на Азия
Япония смирено преклони глава пред " Лъвовете от Месопотамия "

Голяма победа за Ирак за Купата на Азия

Сенегал удвои задатъка си в 71-ата минута, като и при този гол бе забъркан Сар, който сервира топката на Хабиб Диало, който от близко порази вратата на Камерун.

Камерунците се върнаха в мача 7 минути преди края на постоянното време. Оливие Нтчам центрира отлично в наказателното поле, където Жан-Шарл Кастелето с глава не остави шансове на Едуар Менди.

До края на мача имаше време за още един гол, само че той още веднъж бе във вратата на " неукротимите лъвове ", откакто Пап Гей изведе Садио Мане в наказателното поле. Нападателят на Ал Насър си освободи пространство за шут и оформи крайния резултат 3:1 за Сенегал.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР