Сенегал продължава да не убеждава с представянето си на тазгодишното

...
Сенегал продължава да не убеждава с представянето си на тазгодишното
Коментари Харесай

Сенегал имаше нужда от 2 червени картона, за да пребори Кабо Верде

Сенегал продължава да не убеждава с представянето си на тазгодишното издание на Купата на африканските народи, макар че попадна измежду най-хубавите 8 в шампионата, откакто победи с 2:0 отбора на Кабо Верде.

Патрик Андраде бе изпъден рано-рано в мача след общителното подпомагане на съдиите на ВАР-а. Да, той удари с бутонките си Нампали Менди при единоборството им, само че реферите комфортно пропуснаха обстоятелството, че Андраде стъпи върху топката, откакто бе избутан от противник, и едвам по-късно нарани своя противник. Освен всичко повторението бе показано на Люхлу Бенбрахам в забързан каданс, с цел да наподобява като че ли халфът на Кабо влага несъразмерна мощ при удара. Първоначалното решение за жълт картон бе максимумът в тази обстановка, само че вместо това символичните посетители останаха с човек по-малко в 21'.

След почивката и вратарят Возиня бе изпъден изгонен при сходна обстановка, въпреки тук да имаше повече учредения за най-строгата глоба при фаула против Садио Мане. А и въпреки всичко бе предотвратена директна заплаха за гол с непозволени дейностите, така че разногласията не са основателни.

Именно звездата на Ливърпул по-късно откри резултата в 63', като добута топката в мрежата зад аварийния пазач Нино Вилиан.

Чак в добавеното време в обстановка двама на един Бамба Денг съумя да узакони класирането на Сенегал в идната фаза на шампионата, вкарвайки за крайното 2:0.

Мали и Екваториална Гвинея ще дефинират противника на „ лъвовете от Теранга “ в 1/4-финалите. Те играят от 21:00 часа.

advance to the quarter-finals for the fourth successive time
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР