Сенегал надви Полша с късмет и малко хитрост. Африканският тим

...
Сенегал надви Полша с късмет и малко хитрост. Африканският тим
Коментари Харесай

Сенегал попари Полша с късмет и малко хитрост

Сенегал надделя Полша с шанс и малко ловкост. Африканският отбор завоюва с 2:1 и поведе в класирането на група Н с равни индикатори с Япония, която по-рано победи с 2:1 Колумбия. Успехът пристигна след автогол и попадение, маркирано при куриозни условия.

Сенегалците откриха резултата при първото по-сериозно състояние в дуела. При това - със солидна доза късмет. В 37-ата минута Идриса Гай насочи удар, който сигурно нямаше да порази задачата. Топката обаче се отклони от Тиаго Чонек и влезе във вратата на Войчех Шчесни.

Поляците пробваха да отговорят незабавно след почивката. В 51-ата минута Роберт Леванводски извърши директен свободен удар от добра позиция, само че Халим Н'Диайе се оправи със обстановката.
На живо: Полша - Сенегал Следете с нас минута по минута дуела от Мондиал 2018
И тъкмо когато изглеждаше, че Полша ще притисне противника в търсене на изравнително попадение, Сенегал удвои преднината си. Гжегож Криховяк реши да върне към вратаря от центъра. М'Байе Нианг, който таман бе получил разрешение да се върне на терена след получена здравна помощ, спринтира мощно и откакто преодоля Шчесни, необезпокоявано вкара за 2:0.

Полша съумя да върне едно попадение, само че не и да изравни. Грешникът Криховяк бе прецизен с глава и оформи крайното 2:1.

stat
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР