Сенаторският панел на Мериленд гласува в понеделник вечерта в подкрепа

...
Сенаторският панел на Мериленд гласува в понеделник вечерта в подкрепа
Коментари Харесай

Сенатският панел на MD подкрепя републиканския кандидат в изборната комисия, след като предишен член беше обвинен в протеста на 6 януари

Сенаторският панел на Мериленд гласоподава в понеделник вечерта в поддръжка на републикански претендент в щатската изборна комисия, който да размени предходен член на борда, който подаде оставка тази година, когато беше упрекнат в присъединяване в безредиците през януари 2021 година в Капитолия на Съединени американски щати.

Гласуването на Изпълнителната комисия по номинациите на Сената изпраща номинацията на Даян Бътлър до цялостен Сенат за гласоподаване за удостоверение.

По-рано този месец бордът разпита Бътлър на чуване за това къде е била на 6 януари 2021 година Тя сподели, че е вкъщи.

Комисията по номинациите на изпълнителния Сенат на Мериленд гласоподава да поддържа номинацията на Даян Бътлър в щатската изборна комисия. Решението в този момент отива в целия Сенат за гласоподаване за удостоверение. (Алекс Уонг/Гети Имиджис)

Членовете на комисията споделиха, че ще бъдат по-внимателни в процедурите за удостоверение за чиновници на държавните избори. Те са задавали сходни въпроси на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР