Сенаторите от двете страни на пътеката в петък сигнализираха подкрепата

...
Сенаторите от двете страни на пътеката в петък сигнализираха подкрепата
Коментари Харесай

Сенаторите сигнализираха за двупартийна подкрепа за продажбата на TikTok от Китай

Сенаторите от двете страни на пътеката в петък алармираха поддръжката си за предприемане на дейности за наложително освобождение на приложението за обществени медии TikTok от основаната в Китай ByteDance, под опасността от възбрана на Съединени американски щати.

Ходът идва след гласоподаване в сряда, което мина през Камарата с 352-65 две партийни разделения, като един член се въздържа. Това ще наложи китайците да се откажат от TikTok или приложението ще бъде неразрешено. И демократите, и републиканците показаха угриженост по отношение на собствеността на ByteDance върху TikTok, наблягайки, че опасността за националната сигурност е сериозна.

Сен. Тед Круз, R-Тексас, сподели, че е удовлетворен да види Камарата на представителите да одобри законопроекта, добавяйки, че чака с неспокойствие да види Сената да продължи с него. „ Бях безапелационен и категоричен по отношение на терзанията си по отношение на TikTok, както че се употребява от Китайската комунистическа партия за присъединяване в шпиона...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР