Сенаторите от двете основни политически партии призовават лидерите на Конгреса

...
Сенаторите от двете основни политически партии призовават лидерите на Конгреса
Коментари Харесай

Сенаторите призовават лидерите на Конгреса да предоставят визи за афганистанци, които са помагали на САЩ

Сенаторите от двете съществени политически партии приканват водачите на Конгреса да подсигуряват, че повече визи са налични за афганистанци, които са работили дружно с войските на Съединени американски щати в най-дългата война на Америка, преди решителен път към сигурността в Съединените щати ненадейно да се затвори.

В писмо, получено от Асошиейтед прес, повече от дузина сенатори републиканци и демократи обявиха, че Конгресът би трябвало да повишение на лимита за броя на специфичните имигрантски визи, които Съединени американски щати могат да обработват за афганистанци. Те споделиха, че са нужни спомагателни 20 000 преди края на фискалната година през септември.

„ Тази сериозна стратегия към този момент избави живота на хиляди афганистанци, които са служили с смелост и чест дружно с войските и дипломатите на Съединените щати в поддръжка на задачата в Афганистан “, пишат законодателите, водени от сенатор Жан Шахин, демократ от Ню Хемпшир, в писмото до водача на болшинството Чък Шумър, D-N.Y., и водача на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР