Сенаторите не са близо до постигане на сделка, която ще

...
Сенаторите не са близо до постигане на сделка, която ще
Коментари Харесай

Сделка, свързваща промените в имиграционния закон на САЩ с помощта за Украйна, е малко вероятно да бъде постигната тази седмица: сенатор от Републиканската партия

Сенаторите не са покрай реализиране на договорка, която ще затегне имиграционните закони на Съединени американски щати и ще утвърди помощ за милиарди долари за Украйна, споделиха законодателите в понеделник.

Времето е от значително значение за подписване на договорка, като Камарата на представителите и Сенатът са планувани да почиват за празниците в четвъртък.

Въпреки това сенатор Джеймс Ланкфорд (R-Okla.), който управлява сенаторите от Републиканската партия в договарянията, които се стремят да обвържат 61,4 милиарда $ военновременно финансиране на Украйна от президента Байдън с промени в системата за леговище в Съединени американски щати, се съмняваше, че и двете страни могат съберете съглашение до края на седмицата.

„ Няма да можем да сключим [сделка] до четвъртък или петък тази седмица. Все още работим върху текста… и има огромни области, които не са решени “, сподели Ланкфорд пред кореспонденти в понеделник, като го назова „ разочароващ уикенд “ и упрекна Белия дом, че не го е присъединил в полемиките, които чиновниците от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР