Сенаторът републиканец от Южна Каролина Линдзи Греъм озвучи в сряда

...
Сенаторът републиканец от Южна Каролина Линдзи Греъм озвучи в сряда
Коментари Харесай

Линдзи Греъм разпалва антисемитизма в редиците на Демократическата партия: Щяхме да кажем на критиците след 11 септември да `отидат по дяволите`

Сенаторът републиканец от Южна Каролина Линдзи Греъм озвучи в сряда случаи на антисемитизъм и про-Хамас реториката се ускорява в цялата страна, в това число по време на към този момент нашумялата среща на градския съвет в Оукланд, Калифорния.

Греъм сподели, че въпреки всичко е имало някои демократи като водача на болшинството в Сената Чарлз Шумър, D-N.Y., които с право се оповестиха срещу сходни демонстрации и обиди.

„ Сенатор Шумър направи красноречиво ревю за възхода на антисемитизма и той е прав за това. Така че това, което се случи тук, е тридесет 9/ 11 за Израел се случиха на 7 октомври “, сподели той.

„ Хилада и двеста евреи бяха избити в домовете си: Най-голямото ликвидиране на еврейския народ след Холокоста – и имате в Оукланд, Калифорния, хора, които възхваляват Хамас. "

Греъм съобщи, че Демократическата партия в този момент статистически поддържа палестинците повече от израелците за първи път в изследването.

Той сподели също, че напъните на Де...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР