Сенаторът от щата Южна Каролина Тим Скот е решил да

...
Сенаторът от щата Южна Каролина Тим Скот е решил да
Коментари Харесай

Републиканецът Тим Скот се оттегли от президентската надпревара в САЩ

Сенаторът от щата Южна Каролина Тим Скот е решил да прекрати присъединяване си в предизборната конкуренция в Съединени американски щати. Това си желание той разгласи в ефира на телевизионния канал Fox News.


" Стана ми ясно, че това не е моето време, взех решение от през днешния ден да прекратя акцията си за президентските избори. Мисля, че те [избирателите] споделят: " Не в този момент ", - съобщи някогашният към този момент кандидат за президентския пост от Републиканската партия.

По-рано някогашният вицепрезидент на Съединени американски щати Майк Пенс също реши да прекрати присъединяване си в предизборната конкуренция в Съединени американски щати.

Скот се включи в конкуренцията за президентския пост през май. Фаворит в конкуренцията за президентската номинация на Републиканската партия в Съединени американски щати е досегашният някогашен американски водач Доналд Тръмп. Сред противниците му са губернаторът на Флорида Рон Десантис, някогашният дипломат на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Ники Хейли и предприемачът Вивек Рамасвами. Пенс беше вицепрезидент в администрацията на Тръмп от 2017 до 2021 г./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР