Сенаторът от щата Небраска Стив Халоран е изправен пред призиви

...
Сенаторът от щата Небраска Стив Халоран е изправен пред призиви
Коментари Харесай

Законодателят от Небраска е изправен пред призиви да подаде оставка, след като споменава името на колега в пасаж от сцената на изнасилване в книгата

Сенаторът от щата Небраска Стив Халоран е изправен пред апели да подаде оставка, откакто вмъкна името на сътрудник в откъс, който прочете по време на спор от сцената на обезчестяване в книга, която включва графични елементи.

Халоран се извини в залата на Сената във вторник сутринта, защитавайки решението си да прочете пасажа, само че сподели, че е било " неточност " да се базира на сътрудниците му.

„ Извинявам се, че намесих имената на сенаторите по време на четене на дубликат, преписано удостоверение в обществено чуване, по отношение на книга, която е в някои учебни заведения, а в някои учебни заведения е наложителна за четене “, сподели той. „ Беше мъчно за четене. И не, не омаловажавах изнасилването. Четох от книга, която е наложителна за четене за някои студенти. Трябваше ли да намеся имената на сенаторите? Не. Понякога вършим неща на пода в посред правенето на изказване, което не трябваше да вършим. "

Разгледаните бележки пристигнаха по време на спор в понеделник от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР