Сенаторът от САЩ Робърт Менендес беше признат за виновен по

...
Сенаторът от САЩ Робърт Менендес беше признат за виновен по
Коментари Харесай

Корумпираният американски сенатор, който много се беше загрижил за корупцията в България 

Сенаторът от Съединени американски щати Робърт Менендес беше приет за отговорен по всички 16 обвинявания във федералния развой за корупция от 12-членно правосъдно жури в Ню Йорк, заяви CNN. 

Демократът Менендес е взел участие в рушвет, изнудване, машинация, възпрепятстване на правораздаването и е работил като задграничен сътрудник. Сенаторът е застрашен от до 222 години затвор за 16-те обвинявания.
Менендес е бил част от огромна незаконна скица в услуга на непознати сили и нечестни предприемачи в подмяна на стотици хиляди долари в брой, първокласен автомобил " Мерцедес " и кюлчета чисто злато. В схемата е забъркана и брачната половинка му Надин.

Този нарушител, този подкупен нарушител обвиняваше България за корупция през 2021 година в качеството си на ръководител на Външната комисия в Сената на Съединени американски щати. 

В своята позиция тогава - оповестена на уеб страницата на американското посолство под управлението на фамозната Херо Мустафа - Менендес подлага на критика “постоянната корупция ”. 

Ето този същият подкупен нарушител, наказан през днешния ден по обвинявания в “услуга на непознати сили ”. 

Големият въпрос е: 

Кой е платил на това американско корумпе за услугата да афишира България за корумпирана страна тъкмо при започване на предизборната акция през март 2021? 

И това че у нас има проблем с корупцията всеки го знае, въпросът е, че Менендес не прави такива услуги без пари, както към този момент са открили проверяващите в Съединени американски щати. 

Така че - Кой му е платил? 

Кирчо и Кокорчо, или Ивчо Прокопиев от злокобния кръг “Капитал ”? 

Ето на този въпрос би трябвало да дадат отговор проверяващите органи в Съединени американски щати - тъй като парите най-добре сочат следите към поръчителите.

P.S. Така наречените факт-чекъри във Facebook, които са де факто демократични цензури, в голямото си болшинство са някогашни или сегашни чиновници в медии на кръга “Капитал ”. 

Само апропо - да знаете.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР