Сенаторът демократ от Ню Джърси Робърт Менендес е обвинен в

...
Сенаторът демократ от Ню Джърси Робърт Менендес е обвинен в
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на американския сенатор Робърт Менендес за подкуп

Сенаторът демократ от Ню Джърси Робърт Менендес е упрекнат в приемане на подкупи в размери на стотици хиляди долари . Това заяви БиБиСи.

Държавното обвиняване показва, че сенаторът и брачната половинка му Надин са приели златни кюлчета и пари от трима предприемачи от Ню Джърси. Според прокурорите те са приели парите, с цел да " облагодетелстват държавното управление на Египет ".

До повдигането на обвиняване се стигна след дългогодишно следствие на министерството на правораздаването. Обвинението твърди, че господин Менендес и брачната половинка му са приели подкупи, в това число пари в брой, злато, заплащания за жилищна ипотека и първокласно транспортно средство от трима мъже от Ню Джърси: Ваел Хана, Хосе Урибе и Фред Дайбс.

В подмяна на това сенаторът е употребявал въздействието си, с цел да отбрани тримата предприемачи и да облагодетелства Арабска република Египет. При претършуване в дома на Менендес федерални сътрудници са разкрили документи, уличаващи сенатора във взимането на подкупи.

бе изправен пред съда за приемането на рушвет. Тогава той не бе наказан.
 Крайнодесен някогашен вицеканцлер на Австрия наказан условно за рушвет
Крайнодесен някогашен вицеканцлер на Австрия наказан условно за рушвет

Щрахе можеше да бъде наказан на до пет години затвор
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР