Сенатор. Тед Круз, R-Тексас, настоява, че републиканците са преобърнали основния

...
Сенатор. Тед Круз, R-Тексас, настоява, че републиканците са преобърнали основния
Коментари Харесай

Сенатор Круз определя републиканците като съюзници със сини якички, критикува Байдън за това, че се грижи за елитите в лъскаво набиране на средства

Сенатор. Тед Круз, R-Тексас, упорства, че републиканците са преобърнали главния партиен стандарт „ с главата надолу “, като сподели на Мария Бартиромо от Fox News в неделя, че ръководената от Тръмп републиканска партия е партията на работническата класа, до момента в който демократите сякаш се грижат за „ огромните технологии милиардери " и холивудски звезди.

" Днешната републиканска партия се промени. Старата стандартна мъдрост беше, че републиканците са партията на богатите, а демократите са партията на бедните и. работническата класа – това през днешния ден е преобърнато с главата надолу “, сподели той.

„ Демократите са партията на богатите крайбрежни елити, а републиканците са партията на мъже и дами от работническата класа, сини якички служащи ", продължи той.

Sen. Тед Круз, R-Тексас, участва на правосъдната комисия на Сената в Харт Билдинг в четвъртък, 11 май 2023 г. (Tom Williams/CQ-Roll Call, Inc посредством Getty Images)

Крус, претегля по отношение на стрем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР