Сенатор Рубио, най-високопоставеният републиканец в сенатската комисия по разузнаването, заяви

...
Сенатор Рубио, най-високопоставеният републиканец в сенатската комисия по разузнаването, заяви
Коментари Харесай

САЩ: Затварянето на небето над Украйна може да предизвика трета световна война  

Сенатор Рубио, най-високопоставеният републиканец в сенатската комисия по разузнаването, съобщи пред CNN през днешния ден, че зона, неразрешена за полети над небето в Украйна би означавала "започване на трета международна война ".

"Хората би трябвало да схванат какво значи зона, неразрешена за полети. Това не е някакво предписание, което приемате и с което всички би трябвало да се преценявате. Това е подготвеност да се смъкват самолети на Руската федерация ", сподели той.

Той добави, че съгласно него е "безсмислено " Съединени американски щати да не престават да внасят нефт от Русия, който съгласно него се употребява за финансиране на войната в Украйна.

Друг сенатор, демократът от Кънектикът Кристофър Мърфи, съобщи в ефира на Fox, че съгласно него не е в американски или европейски интерес да се постанова неразрешена за полети над Украйна.

Това би могло да докара до "сблъсък на двете най-големи, най-оборудвани нуклеарни суперсили в света - да стартират война непосредствено една против друга ", написа БГНЕС.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР