Сенатор демократ затвори консервативен християнин, бълващ анти-ЛГБТК+ омраза, по време

...
Сенатор демократ затвори консервативен християнин, бълващ анти-ЛГБТК+ омраза, по време
Коментари Харесай

Гледайте как този демократ казва на консервативен активист, който е луд по знамена, за да го разбие, това е толкова удовлетворяващо

Сенатор демократ затвори закостенял християнин, бълващ анти-ЛГБТК+ ненавист, по време на чуване в сената на щата Флорида, като му сподели да „ стой да приказва " до момента в който тълпата се смееше и аплодираше — ние също!

Християнският " деятел " Джон Лабриола беше охулен на чуване в Сената във вторник, обсъждащо законодателство, утвърдено от републиканския губернатор Рон ДеСантис, което ще забрани проявлението на флагове в държавни здания в случай че съставляват „ политическа позиция “, в това число „ полова ориентировка и пол “, в явен опит да се забранят флагове на прайда.

SB 1120 споделя, че „ държавен индивид не може да издига или демонстрира знаме, което съставлява политическа позиция, в това число, само че освен, политически партизанска, расова, полова ориентировка и пол, или политическа идеологическа позиция. Правителственият индивид би трябвало да остане безпристрастен, когато показва политически гледни точки при проявление или издигане на знаме, " съгласно.

Хорат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР