Сенатът на САЩ ще разгледа резолюция в подкрепа на разузнаването

...
Сенатът на САЩ ще разгледа резолюция в подкрепа на разузнаването
Коментари Харесай

US Сенатът с резолюция в подкрепа на разузнаването

Сенатът на Съединени американски щати ще прегледа резолюция в поддръжка на разузнаването на страната, съобщи CNN. Документът е импортиран за разискване от двама сенатори след забележки на президента Доналд Тръмп.

Двамата сенатори са от Републиканската и Демократическата партии и са членове на комисиите по право и интернационалните връзки. Те оповестиха, че предлаганата резолюция би трябвало да покаже цялостна поддръжка за работещите в разузнаването, както и че се изискват цялостна информация за случилото се в Хелзинки и задействането на глобите против Русия.

Припомня се обаче, че тази резолюция няма да има силата на закон.

Припомняме, че президентът през вчерашния ден още веднъж опонира на шефа на националното разузнаване на Съединени американски щати. Тръмп отхвърли, че Русия нападна Съединени американски щати. След срещата си с съветския си сътрудник Владимир Путин и последвали рецензии към изказваният му за съветската интервенция, Тръмп нееднократно трансформира версията си какво тъкмо е имал поради.

Тръмп съобщи, че никой американски президент не е заемал толкоз твърда позиция към Русия като него и добави, че Путин доста добре го знае.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР