Сенатът на САЩ прие пакет от помощ от 95,3 милиарда

...
Сенатът на САЩ прие пакет от помощ от 95,3 милиарда
Коментари Харесай

Пакетът от помощ от 95,3 милиарда долара за Украйна и Израел на Сената на САЩ е изправен пред несигурно бъдеще

Сенатът на Съединени американски щати одобри пакет от помощ от 95,3 милиарда $ за Украйна, Израел и Тайван, продължавайки напред след месеци на сложни договаряния и възходящи политически разделения в републиканците Партия за ролята на Съединени американски щати в чужбина.

Гласуването пристигна, откакто дребна група републиканци, които се опълчват на 60 милиарда $ за Украйна, държаха думата в Сената през цялата нощ, употребявайки последните часове на дебата, с цел да настояват, че Съединени американски щати би трябвало да се концентрира върху личните си проблеми, преди да изпрати повече пари в чужбина.

Но 22 републиканци гласоподаваха с съвсем всички демократи за приемане на пакета 70-29, като поддръжниците настояват, че изоставянето на Украйна може да насърчи съветския президент Владимир Путин и да заплаши националния сигурност по целия свят.

„ С този законопроект Сенатът заявява, че американското водачество няма да отстъпи, няма да се поколебае, няма да се провали, “ сподели водачът на болшинството в Сената Чък Шумър, който раб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР