Сен. Законопроектът на Мит Ромни и сенатор Джо Манчин за

...
Сен. Законопроектът на Мит Ромни и сенатор Джо Манчин за
Коментари Харесай

Законопроектът на сенатор Мит Ромни за справяне с държавния дълг от 33 трилиона долара печели двупартийна подкрепа

Сен. Законопроектът на Мит Ромни и сенатор Джо Манчин за стабилизиране на националния дълг, който се е удвоил през последното десетилетие, печели двупартийна поддръжка в Конгреса.

Законът за фискална непоклатимост има за цел да укрепи и стабилизира страната фискално здраве посредством основаване на комисия за намиране на решения за понижаване на националния дълг, който сега надвишава 33,6 трилиона $.

Законодателството ще изисква от Конгреса да гласоподава за или срещу препоръчаните решения, добавяйки в допълнение равнище на отчетност.

Свързано

Ето по какъв начин сенаторът Мит Ромни желае да се заеме съществено с националния дълг

„ Създаването на нашата двупартийна фискална комисия ще помогне за балансиране на нашите бюджети, запазване държавните разноски са икономични и виновни и пазят и укрепват изгодите от Medicare и общественото обезпечаване, които работливите поданици на Аризона са спечелили с всяка заплата “, сподели сенатор Кирстен Синема, I-Arizon, съвносител на законопроекта.

Сен. Тод Йънг, R-Ind., различен съучредител, сподели, че също поддържа основаването на комисията, която, добави той, е най-хубавият метод за основаване на същинска промяна на фона на мощно поляризиран политически климат.

Законопроектът има минимум шест други съ-спонсори, в това число републиканската сенаторка Синтия Лумис от Уайоминг, Джон Корнин от Тексас и Том Тилис от Северна Каролина; и сенаторите от Демократическата партия Джон Хикенлупър от Колорадо, Марк Уорнър от Вирджиния и Жана Шахин от Ню Хемпшир.

The Bipartisan Policy Solutions Action, организация с нестопанска цел, която се застъпва за федерална политика, похвали напъните, положени от сенаторите, до момента в който правене на рекомендации за основаване на комисия, съгласно известие за пресата.

„ При основаването на фискална комисия през днешния ден законодателите би трябвало да подсигуряват, че тя първо разпознава за какво фискалната вероятност на нашата страна е проблем, открива двупартийни правила за справяне и по-късно предлага разновидности на политика, които се придържат към тези правила “, се споделя в изказването. p>

Придружаващото законодателство бе показано в Камарата от представителите Бил Хуизенга, R-Мичиган, и Скот Питърс, D-Калифорния.

Междувременно някогашният ръководител на Камарата Пол Райън приветства Ромни, R- Юта и Манчин, D-W.Va., за взаимната работа по въпроса и нарекоха законопроекта „ добросъвестно “ изпитание.

В същия ден, когато Ромни и Мачин показаха Закона за фискалната непоклатимост, Манчин разгласи, че няма да се кандидатира за преизбиране през 2024 година

В отговор на новината Ромни написа на X, „ Ще ми липсва този американски родолюбец в Сената. Но нашето другарство и нашият ангажимент към американските полезности няма да свършат “, както заяви Deseret News.

Ромни и Манчин са работили дружно по законодателство като законопроекта за инфраструктурата и помощ в епохата на пандемията.

< p> Сенаторът от Юта също не търси нов мандат в Сената. По-рано той сподели пред Deseret News, че измежду основните въпроси, върху които ще се концентрира през оставащото му време на поста, е оправянето с надвисналия дълг.

„ Неморално и недопустимо за моето потомство е да не преставам да прибавям към националния дълг, очаквайки нашите внуци да заплащат сметката за нашите облаги до края на живота си “, каза Ромни по-рано в изказване.

„ Като страна би трябвало да се заемем съществено с националния дълг, ето за какво Сенатор Манчин и аз се събираме, с цел да предложим нова фискална комисия, натоварена със законодателни решения за възстановяване на фискалното здраве на федералното държавно управление и за справяне с дълга, преди да е станало прекомерно късно “, сподели той.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР