Сен. Томи Тубервил (R-Ala.) каза, че е ядосан“, бившият президент

...
Сен. Томи Тубервил (R-Ala.) каза, че е ядосан“, бившият президент
Коментари Харесай

Tuberville относно коментарите на Тръмп за „отравянето на кръвта на страната ни“: „Яд съм, че не беше по-твърд“

Сен. Томи Тубервил (R-Ala.) сподели, че е „ сърдит “, някогашният президент Тръмп „ не беше по-твърд “ в неотдавнашните си мнения по отношение на мигрантите, „ отравящи кръвта на нашата страна “.

„ Аз съм сърдит, че не беше по-твърд от това, тъй като видяхте ли какво се случва на границата? сподели сенаторът от Алабама във вторник.

В разнообразни събития през уикенда някогашният президент сподели, че мигрантите „ тровят кръвта на страната ни “. Коментарите на някогашния президент доведоха до отрицателни реакции и от двете страни на политическата пътека.

Говорител на акцията на президента Байдън сподели, че някогашният президент е „ повтарял като папагал Адолф Хитлер “ на съботен протест.

„ Тръмп не се плаши от проекта си да затвори милиони хора в лагери за задържане и продължава да лъже за времето, когато Джо Байдън го заличи с над 7 милиона гласа преди три години “, сподели Амар Муса в изказване.

Сен. Том Тилис (R-N.C.) назова „ отравящата “ забележка на Тръмп „ безполезна изразителност “. Сенатор Шели Мур Капито (R-...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР