сен. Тим Кейн (D-Va.) поиска в сряда президентът Байдън да

...
сен. Тим Кейн (D-Va.) поиска в сряда президентът Байдън да
Коментари Харесай

Демсенаторът Тим ​​Кейн пита Байдън „Каква е стратегията“ в Йемен на фона на „ескалиращото“ напрежение в Близкия изток

сен. Тим Кейн (D-Va.) изиска в сряда президентът Байдън да изложи ясна тактика за противопоставяне на подкрепяните от Иран офанзиви на хутите против търговски кораби в Червено море, потвърждавайки, че водената от Съединени американски щати бомбардировъчна акция против основаната в Йемен терористична група може да ще „ ескалира “ напрежението в Близкия изток.

„ Всеки президент има присъща власт според член две да пази Съединените щати “, сподели Кейн по време на изявление за CNN. „ И това постоянно се е разбирало като отбрана на американския личен състав, военните активи на Съединени американски щати, евентуално даже комерсиалните активи на Съединени американски щати. [Байдън] няма потребност да желае позволение от Конгреса. “

„ Но когато предприемете нахлуване против група и в случай че това е освен това от самозащита, а в този момент внезапно това е напред-назад, което ескалира – това е класическият миг, когато става настъпателна, а освен отбранителна интервенция “, Добавен е член на комисията по въоръжените сили на Сената.

65-годишният Кейн означи, че множеството кораби,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР