сен. Мрежата на Джей Ди Ванс от Силиконовата долина може

...
сен. Мрежата на Джей Ди Ванс от Силиконовата долина може
Коментари Харесай

Мрежата на сенатор Джей Ди Ванс от Силиконовата долина финансира мисията му в Средния Запад да изхвърли уязвимите демократи

сен. Мрежата на Джей Ди Ванс от Силиконовата котловина може да изиграе централна роля в идните общи избори, защото претендентът за Сената на Републиканската партия Бърни Морено се стреми да измести уязвимия сенатор Шерод Браун, Охайо, който е три мандата.

Морено, основан в Кливланд бизнес водач и колос за продажба на първокласни коли, беше подсилен от Ванс предходната година и поддръжката на първия мандат на сенатора се преглежда като въведения към поддръжката на някогашния президент Доналд Тръмп за Морено по-рано тази година.

„ Ние ще спечелим. Ще обединим тази партия. И Бърни ще стане страховит сенатор на Съединени американски щати “, предвижда Ванс пред Fox News Digital в навечерието на първичните избори предходната седмица в Охайо, до момента в който придружаваше Морено на предизборна спирка в предградията на Кливланд.

Sen. Джей Ди Ванс води акция от името на претендента за Сената на Републиканската партия Бърни Морено, до момента в който беседват с партийни активис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР