Сен. Майк Лий (R-Юта) призова за разследване на комисията от

...
Сен. Майк Лий (R-Юта) призова за разследване на комисията от
Коментари Харесай

Сенаторът от Републиканската партия казва, че панелът от 6 януари в Камарата трябва да бъде проучен след пускането на записите

Сен. Майк Лий (R-Юта) прикани за следствие на комисията от 6 януари на Камарата на представителите в събота, откакто бяха оповестени фрагменти от сигурността от вътрешността на Капитолия, потвърждавайки, че комисията изборно е пренебрегнала доказателствата.

„ Защо не е Лиз Чейни и [Адам Кинзингер] споменавали ли са в миналото някоя от тези ленти? “ Лий разпита в X, платформата, известна преди като Twitter, базирайки се на видео, показващо по какъв начин полицията оказва помощ на бунтовници в Капитолия на 6 януари.

Бивши представители Лиз Чейни (R-Wyo.) и Адам Кинзингер (R -Ил.) бяха единствените републиканци в комисията.

„ Може би в никакъв случай не са ги търсили. Може би даже в никакъв случай не са поставяли под въпрос личния си роман “, продължи той. „ Може би просто бяха прекомерно заети с изборно приключване на текстови известия на републиканците, които желаеха да победят. “

Говорителят на Камарата на представителите Майк Джонсън (R-La.) в петък стартира да разгласява 40 000 часа запис на охранителна камера от Капитолия протести.

„ Това решение ще даде опция на милиони американци, обвинени по закононарушения, организации от публичен интерес и медии да видят сами какво се е случило този ден, вместо да се постанова да разчитат на тълкуването на дребен група държавни чиновници “, сподели Джонсън.

Повече от 1100 души са били упрекнати в закононарушения, свързани с протестите на Капитолия на 6 януари, а повече от 400 са били упрекнати за нахлуване над полицейски чиновници, съгласно Justice Отдел. Бунтовниците предизвикаха вреди на постройката на Капитолия на стойност към 1,5 милиона $, сподели архитектът на Капитолия.

За последните вести, времето, спорта и поточно видео се насочете към The Hill.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР