Сен. Марко Рубио, R.-Fla., спори с водещата на NBC Кристен

...
Сен. Марко Рубио, R.-Fla., спори с водещата на NBC Кристен
Коментари Харесай

Марко Рубио спори с водещия на NBC за изборите през 2024 г.: Демократите се „противопоставиха на всяка победа на републиканците“

Сен. Марко Рубио, R.-Fla., спори с водещата на NBC Кристен Уелкър за това дали ще одобри резултатите от изборите през 2024 година „ без значение какво се случва “.

„ Без значение какво се случва? Не! Ако това са нечестни избори, мисля, че ще бъдат оспорени от всяка страна ", сподели Рубио.

Уелкър се опита да провокира спомагателен отговор от републиканеца от Флорида с версии на същия въпрос, което накара Рубио да отговори: „ Питате неверния човек. Демократите са тези, които се опълчват на всяка победа на републиканците от 2000 година насам. Всеки един. "

Sen. Марко Рубио отвърна на Кристен Уелкър от NBC за резултатите от изборите през 2024 година (Бил Кларк/CQ-Roll Call, Inc посредством Getty Images. (Снимка от: William B. Plowman/NBC посредством Getty Images). )

Уелкър продължи да пуска клип на Рубио, удостоверяващ изборите през 2020 година, преди да разпита сенатора за способността на обществото да се довери на тазгодишните изборни резултати....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР