Sen. JD Vance, R-Ohio, се появи в курорта Mar-a-Lago на

...
Sen. JD Vance, R-Ohio, се появи в курорта Mar-a-Lago на
Коментари Харесай

Перспективите на JD Vance за вицепрезидент може да се повишат, след като той помогна на Тръмп да спечели голяма победа в Охайо

Sen. JD Vance, R-Ohio, се появи в курорта Mar-a-Lago на някогашния президент Доналд Тръмп през декември, въоръжен с данни от социологически изследвания и рисковано предложение.

До огромна степен незнайният Бърни Морено се издигаше в първичните избори на републиканците за другото място в Сената на Охайо и Ванс вярваше, че Тръмп – чието утвърждение го издигна в пренаселено поле две години по-рано – може още веднъж да бъде основателят на краля.

Тръмп беше уверен и се обади на Морено на място, с цел да предложи поддръжката си, споделиха трима източника, осведомени със срещата. Месеци по-късно, когато социологическите изследвания демонстрираха, че Морено се бори да в профил конкуренцията, Тръмп, още веднъж с гледище на Ванс, долетя за протест в последния миг.

Хазартът се изплати на Тръмп предходната седмица, защото Морено завоюва със съкрушителна победа, което ускори въздействието на Тръмп в първичните избори на Републиканската партия. И това скоро може да се изпл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР