Sen. J. D. Vance, R-Ohio, беше спрян от ABC News

...
Sen. J. D. Vance, R-Ohio, беше спрян от ABC News
Коментари Харесай

Водещият на ABC внезапно прекратява интервюто с JD Vance заради забележките на Върховния съд: `Не, не Джордж`

Sen. J. D. Vance, R-Ohio, беше спрян от ABC News на " Тази седмица " водещ Джордж Стефанопулос в неделя, откакто допусна, че някогашният президент Тръмп може да се опълчи на " нелегитимните " решения на Върховния съд.

„ Конституцията споделя, че Върховният съд може да взема решения, само че в случай че Върховният съд ― и вижте, уповавам се, че няма да създадат това ― само че в случай че Върховният съд каже президента на Съединените щати не може да уволни военачалник, това би било нелегитимно решение и президентът би трябвало да има член 2 прерогатив според конституцията, с цел да ръководи фактически армията, както откри за добре “, сподели Ванс.

„ Това е единствено съществена конституционна легитимност. Вие говорите за хипотетично, при което Върховният съд се пробва да ръководи военните. Не мисля, че това ще се случи, Джордж. Но несъмнено, в случай че направи, президентът ще би трябвало да отговори на това. Има голям брой образци в американската история, когато президентът е правил тъкмо т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР