Сен. Джони Ернст, R-Айова, се прицели в специалния президентски пратеник

...
Сен. Джони Ернст, R-Айова, се прицели в специалния президентски пратеник
Коментари Харесай

Сенаторът от Републиканската партия изпече Джон Кери, че е отлетял на друга конференция за климата

Сен. Джони Ернст, R-Айова, се прицели в специфичния президентски делегат по въпросите на климата Джон Кери за това, че излетя да управлява делегацията на Съединени американски щати на годишната конференция на Организация на обединените нации в Дубай.

В изказване пред Fox News Digital в четвъртък Ернст упрекна Кери и администрацията на Байдън в двуличие, че са летели със самолети, с цел да участват на срещата на върха на Организация на обединените нации COP28, където се чака делегатите да осъдят изкопаемите горива и да прокарат други възможности за зелена сила. Кери управлява делегацията на Съединени американски щати, която включва вицепрезидента Камала Харис, държавния секретар Антъни Блинкен и царя на чистата сила в Белия дом Джон Подеста, наред с други високопоставени чиновници.

„ За следващ път администрацията на Байдън разкрива лицемерието на тяхната лична радикална зелена фикция “, сподели Ернст пред Fox News Digital. „ Климатичният цар на Джо Байдън още веднъж се хвърля, излъчвайки парниковите газове, за които предизвестява, пилее $...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР