Сен. Джон Фетърман, D-Pa., повтори критиките си към активистите, призоваващи

...
Сен. Джон Фетърман, D-Pa., повтори критиките си към активистите, призоваващи
Коментари Харесай

Фетерман избива „дупка“ на анти-израелски протестиращи, критикува собствената си партия за отговор на иранската атака: „Луд“

Сен. Джон Фетърман, D-Pa., повтори рецензиите си към деятелите, призоваващи за преустановяване на огъня в Газа, и подлага на критика сътрудниците си демократи за техния „ вманиачен “ отговор на офанзивите, които Иран предприе против Израел, в изявление за Fox Digital.

" Не е подходящо, законно или потребно да изтъквате аргумента си, в случай че се появите в Starbucks с мегафон и започнете да крещите на хората ", сподели той в изявление за Fox News Digital в петък.

Той също по този начин твърди, че сходни митинги не „ ви вършат доблестен “.

„ Това просто ви прави дупка “, сподели Фетерман.

Сен. Джон Фетерман повтори рецензиите към протестиращите против Израел, които прекъсват пътуванията и бизнеса. (Getty Images)

От началото на войната сред Израел и терористичната формация Хамас, антиизраелски демонстрации избухнаха в Съединени американски щати. Протестиращите стигаха до прекаленост от време на време, с цел да телеграфират недоволството си от политиката на Съединени американски щати в във връзка с Израел. Някои са навлизали...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР