Семира от Игри на волята бе един от специалните гости

...
Семира от Игри на волята бе един от специалните гости
Коментари Харесай

УАУ! Вижте каква уникална мацка е Семира в малка черна рокля с пера, отиде на топ събитие

Семира от " Игри на волята " бе един от специфичните посетители на супер охолно и блестящо празненство - Business & Fashion Awards 2021 в София. Горещата хубавица бе заложила на секси дребна черна рокля, която е обсипана с пера и способства още повече за елегантната ѝ визия. 

Виж още: Да мастурбираш пред камера?! И това надалеч не е най-странното нещо, правили артисти поради роля 

" Семира, обичам те ", " Великолепна си, миличка " и куп сходни мнения се сипят към фотографията на риалити звездата. Макар да си потегли относително рано от шоуто, Семира съумя да се трансформира в инфлуенсърка и към този момент популяризира много неща в профила си в Instagram. 

Виж още: Дани от " Един за различен " най-накрая проговори за връзката си с Дени, за секса за една нощ и още

Между работата и дилемите на инфлуенсър, Семира намира време и за разходки из природата. Наскоро тя беше точно на такава с Валентин, Елия и Туджаров, с които си остана все по този начин близка.

По-рано пък сексапилната брюнетка се отби и на едно от най-красивите места в България. Семире се разноски до Рилския манастир и е посетила и гроба на Св. Иван Рилски - считаният за най-великият български светец. Именно на това място има пещера, а в нея стеснен процеп. Вярва се, че който може да премине през тази " дупка ", значи е правоверен и няма грехове. " Който е виновник, магическа мощ го стопира да премине ", описа Семира на фотография пред самия процеп, тъй че, имаме вяра, задачата при нея е била сполучлива.

Изображение: https://www.instagram.com/semiraalsaray/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР