Семейството намира офертата в интернет. Обявата гласи: Цяла вила –

...
Семейството намира офертата в интернет. Обявата гласи: Цяла вила –
Коментари Харесай

Семейство от Кърджали даде 6500 лева за почивка във вила в Гърция, но когато стигна до мястото…

Семейството намира офертата в интернет. Обявата гласи: Цяла вила – 380 кв.м., 5 кревати – 4 спални и една всекидневна, 5 бани. На 1,3 километра от центъра, 200 метра от плажа.

Последвала е преписка през WhatsApp.

Следва регистрация посредством уеб страницата TripAdvisor и заплащане. Компанията отхвърля да одобри заплащане от Booking с претекста, че им удържали комисионни в размер на 15%, а TripAdvisor – единствено 7%. Платена е сумата от 3 228 евро – 1000 евро за депозит и 2 295 за резервацията, само че с 67 евро „ отстъпка “.

Какво е учудването на фамилията, когато отива на посоченото място, само че се оказва, че такава огромна вила с 4 спални не съществува, а има една дребна вила с една спалня, която към този момент е заета от посетители.

При идване на посоченото в офертата място, нашенците още от пътя от височинката виждат плуващи в басейна и реагират: „ Тези непознати в нашия басейн ли се къпят? “. Децата били толкоз нетърпеливи, че желали незабавно да скочат в басейна, но…

Собственикът обяснил, че компанията, направила резервацията, е призрак, а преди този момент още 2 фамилии, от които едното от Германия, били излъгани по същия метод.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР