Семейството на затворник от Алабама, който беше открит мъртъв в

...
Семейството на затворник от Алабама, който беше открит мъртъв в
Коментари Харесай

Тялото на затворник от Алабама, открит мъртъв в затвора, беше върнато на семейството с липсващо сърце, се казва в делото

Семейството на пандизчия от Алабама, който беше открит мъртъв в леглото си, заведе федерален иск, потвърждавайки, че сърцето му е измъчено са били отстранени, преди оборудването да им върне тялото.

Роднините на Брандън Дотсън също споделиха, че към момента чакат да схванат по какъв начин е умрял на 16 ноември в пандиза Ventress Correctional Facility в Clayton.

" Ищците бяха скърбящо семейство, търсещо отговори след преждевременната гибел на Брандън Дотсън ", се споделя в дело, заведено на 7 декември в Окръжния съд на Съединени американски щати за Северния окръг на Алабама. „ Цялостното малтретиране от страна на ответника на тялото на господин Дотсън и фамилията на Дотсън се равнява на възмутително държание, което излишно и неразумно ускори прочувствения стрес на фамилията. “

43-годишният Дотсън е открит мъртъв в леглото си в пандиза, съгласно делото. Той е излежавал 99 години за кражба с щурм, съгласно WMTV, филиал на NBC от Мадисън, Уисконсин.

Надзирателят се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР