Семейството на Венета Райкова е обвито в мистерия, а едно

...
Семейството на Венета Райкова е обвито в мистерия, а едно
Коментари Харесай

Венета Райкова крие таен брат – футболист! Започнали да си говорят след като тя станала известна

Семейството на Венета Райкова е обгърнато в тайнственост, а едно от тях е, че тв звездата има скришен брат, разбра HotArena.

Водещата на „ Папараци “ е кака на 6 години по-малкия от нея Стоян , който е дете на нейната майка Цанка и втория й татко.

Братът на скандалната русокоска се занимавал професионално с футбол, а тя се гордеела и хвалела с неговите триумфи. Двамата се сближили едвам когато Венета построила постоянна кариера, тъй като преди този момент напуснала фамилното огнище и съвсем не си общували. Понеже не се разбирала въобще с пастрока си, който се опитвал да я възпитава и назидава като родна щерка, своенравната Райкова се изнесла да живее сама още преди да приключи образованието си, писа „ Ретро “.

Когато постигнала задачите си и станала една от най-популярните тв звезди у нас, потърсила назад път към брат си. С раждането на неговия наследник Борис напълно стопили ледовете между тях, а към днешна дата постоянно си ходели на посетители и фамилни празници постоянно отбелязвали дружно.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР