Семейството на Теди (Теодора Димитрова) се бори за живота, но

...
Семейството на Теди (Теодора Димитрова) се бори за живота, но
Коментари Харесай

Семейството на Теди се бори за живота й, но са нужни 170 000 лева

Семейството на Теди (Теодора Димитрова) се бори за живота, само че са нужни 170 000 лв. за спешна чернодробна трансплантация.

През 2016 година, когато е едвам на 6 месеца, при профилактичен обзор е открито, че Теди е с тежък болнав синдром, декомпенсирана метаболитна ацитоза и високи стойности на урея и креатинин. Тогава заради констатация за хронично бъбречно заболяване е стартирана терапия. На идващ стадий е извършена ПББ морфологична диягноза -първично огнище сегментна глоумерна склероза колапсен вид.

Направено е генетично проучване, от което излиза наяве, че Теди е притежател на разновидност, която поврежда черния дроб.

За две седмици детето е претърпяло три интервенции – два опита да спасят трансплантирания бъбрек и една да бъде отстранен, тъй като го е отхвърлила.  

Преди да се направи още един опит за трансплантация на бъбрек лекарите са безапелационни, че би трябвало първо да се извърши чернодробна трансплантация.

В момента в дарителската сметка на Теди има налична сума 38 000 лева Необходими са още 19 000 лева за бъбречна трансплантация и още 150 000 лева за чернодробна трансплантация. Сумата, която фамилията би трябвало да събере, е общо 170 000 лева

Затова майката на момиченцето се обръща с молба към всички хора с огромни сърца да оказват помощ на детето ѝ.

„ Моля ви, спасете детето ми, моето всичко, моят ангел, който всеки ден ми споделя, че желае да се върне в предишното, да може да пишка и да живеем както преди. Тя не схваща какъв брой е съществено болестта ѝ ”, приканва майката на детето.

Можете да подкрепите дребната Теди и фамилията й с подаяние с карта, PayPal, ApplePay и GooglePay тук:

https://pavelandreev.bg/kampanii/103/zaedno-za-tedi

Банка: Fibank

IBAN: BG89FINV91501017474107

Титуляр:Юлия Иванова Арсова (майка на Теди)
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР